¨Droppe Tiimi, Tarina & Arvot – Yksi pysähdys kaikkiin tarvikehankintoihisi

Yritys, tarina ja arvot

Missiomme on tuoda Euroopan teollisuuden ostajat ja valmistajat lähemmäksi toisiaan.

Droppe tuo yhteen teollisuuden hankkijat ja korkealaatuiset eurooppalaiset tarvikevalmistajat. Uudistamme markkinapaikalla tukkukauppaa tehden ostajien arjen onnistumisista yhä aiempaa helpompia.

Droppen tarina

Droppe syntyi vuonna 2020, kun Johannes Salmisaari ja Henrik Helenius lähtivät Kalifornian opiskelijasolustaan pandemiaa eristyksiin Havaijille ja saarelle saapuessaan huomasivat tyhjät hyllyt paikallisissa kaupoissa. Syyn selvittämisestä syntynyt älynvälähdys johti tukkuhankintojen ongelmien ytimeen: teollisuuden ostajat eivät löytäneet perinteisin keinoin toimittajia tuotteille. Oli selvää, että teollisuuden hankintojen oli aika siirtyä verkkoon.

Syntyi suomalainen teknologiayritys, joka auttaisi paikallisia tuotantolaitosten hankkijoita tilaamaan tarvikkeita suoraan eurooppalaisilta valmistajilta. Droppe alkoi tuomaan yhä vastuullisemmin Euroopan tarvikevalmistajat ja teollisuuden ostajat toistensa ulottuville.

Droppe ja arvot

Välitä henkilökohtaisesti.

Panostamme vahvan yhteisön rakentamiseen, jotta teollisesta tukkumyynnistä tulisi läpinäkyvämpää ja vastuullisempaa. Kaikki yhteisömme jäsenet ovat sitoutuneet Droppen tehtävään yhdistää vastuullisemmin eurooppalainen teollisuustukkukauppa.

Vähennä tuotekohinaa.

Suodatamme pois tuotteiden liikainformaatiota, ylisuuria lupauksia ja piilokuluja. Asioita, jotka ovat historiallisesti vaivanneet toimitusketjuja. Työskentelemme päivittäin muuttaaksemme yritysten ostotapoja ja kannustaaksemme kaikkia osapuolia kohti vastuullisempia valintoja.

Ole avoimen rehellinen.

Luomalla tuotantolaitosten ostajille ja Euroopan valmistajille aiempaa helpomman tavan toimia yhdessä myös verkossa, otamme roolimme puolueettoman tuen ja käytännön avun tarjoajana vakavasti. Tuemme avoimesti yhteisössämme kaikkia kohti parhaiden ratkaisujen löytämistä.

Aitoja yhdessä.

Markkinapaikkamme toimii avoimesti arvostaen erilaisia mielipiteitä, kulttuureja ja taustoja. Luodessamme luotettavaa ja Euroopan rajat ylittävää verkkoalustaa, reagoimme kaikkeen syrjivään, epätasa-arvoiseen tai epäoikeudenmukaiseen käyttäytymiseen kriittisesti.

Ura Droppella? Hae mukaan tiimiin.

Droppe ihmisinä

Helpompien yritysostoksien aikakausi alkaa nyt.

Lue lisää Droppen markkinapaikan hyödyistä ostajille sekä tuotevalmistajille. Tai hyppää mukaan tiimiin.